Dressings en marinades

-

klassieke en nieuwe smaakgevers voor perfecte gerechten

Auteur: Hilary Walden

Categorie:Eten & Koken / Onderwerp: Kookboeken 164
Cover van het boek 'Dressings en marinades' van Hilary Walden
Uitgever Lantaarn B.V.
Uitgavejaar 1998
ISBN9054269057
ISBN139789054269052
TaalNederlands
TypePaperback

Samenvatting

Klassieke en nieuwe smaakgevers voor perfecte gerechten.

Met Dressings en marinades neemt u uw salades mee op wereldreis, van de zonovergoten mediterrane wereld via het Verre Oosten met zijn pittige markthapjes tot de vurige chacha van Mexico. Volg de recepten in deze internationale dressinggids en u zult uw salades en andere gerechten op tal van manieren verrijken. Gebruik verschillende soorten olie, azijn of vruchtensappen als basis en voeg mosterd, kruiden en andere ingrediƫnten toe en u beschikt over een vrijwel onbeperkt scala aan dressings.
Dit boek bevat ook talrijke gezonde en caloriearme alternatieven om iedereen een plezier te doen. De hoofdstukken over marinades leren u hoe u zelfs de meest alledaagse schotels een nieuw leven geeft door de smaak van de gebruikte ingrediƫnten aan te vullen ofjuist om te toveren in een geheel nieuwe smaak.

Bestellen

Bestel 'Dressings en marinades' bij Bol.com
  zoek
Delen op Facebook Delen op Twitter Delen via e-mail Printen Delen op andere sociale netwerken
Zoek je ook goede films? Bezoek Leukomtekijken.