Dumonts kleine lexicon van aperitieven & digestieven

-
Auteur: Tobias Pehle

Categorie:Eten & Koken / Onderwerp: Wijn & Drank 15
Cover van het boek 'Dumonts kleine lexicon van aperitieven & digestieven' van Tobias Pehle
Uitgever Rebo Productions
Uitgavejaar 2006
ISBN9036618118
ISBN139789036618113
TaalNederlands
TypeHardcover

Samenvatting

Dit lexicon gaat uitgebreid in op aperitieven en digestieven; dranken om volmaakt van te genieten. U vindt in dit handzame boek:
* Uitgebreide informatie over productie, geur en smaak
* Alles wat u moet weten over oorsprong, geschiedenis en speciale eigenschappen
* Tips voor het kopen, bewaren en serveren van aperitieven en digestieven
* Beroemde merken

Bestellen

Bestel 'Dumonts kleine lexicon van aperitieven & digestieven' bij Bol.com
  zoek
Delen op Facebook Delen op Twitter Delen via e-mail Printen Delen op andere sociale netwerken
Zoek je ook goede films? Bezoek Leukomtekijken.