Duvel à la carte

-

internationale topchefs koken met een topbier

Auteur: Stefaan Daeninck

Categorie:Eten & Koken / Onderwerp: Wijn & Drank 12
Cover van het boek 'Duvel à la carte' van Stefaan Daeninck
Uitgever Lannoo
Uitgavejaar 2005
ISBN9020957651
ISBN139789020957655
TaalNederlands
TypePaperback

Samenvatting

Tien internationale sterrenchefs uit Nederland, België, Frankrijk, Groot-Brittannië en de Verenigde Staten kokkerellen verduiveld lekker met bier
Welke persoonlijkheid schuilt achter toppers als Peter Goossens (Hof van Cleve), Wout Bru (Bistro d'Eygalières), Jonnie Boer (De Librije) en Eddy Kerkhofs (Le Dôme)?
Wat zijn hun passies, ambities en dromen?
Elke chef bereidt een viertal heerlijke recepten om zelf uit te proberen
Met eigentijdse fotografie van Sven Everaert en smakelijke teksten van Stefaan Daeninck

Bestellen

Bestel 'Duvel à la carte' bij Bol.com € 19,95 3-6 werkdagen
  zoek
Delen op Facebook Delen op Twitter Delen via e-mail Printen Delen op andere sociale netwerken
Zoek je ook goede films? Bezoek Leukomtekijken.