Eetymologie

-

de oorsprong van gerechten en ingredienten

Auteur: J. Kahn

Categorie:Eten & Koken / Onderwerp: Eten & Koken overig 66
Cover van het boek 'Eetymologie' van J. Kahn
Uitgever Van Dishoeck
Uitgavejaar 2002
ISBN9027478686
ISBN139789027478689
TaalNederlands
TypePaperback

Samenvatting

Dat sinaasappels oorspronkelijk uit China komen, weten de meeste mensen wel. Maar dat doughnuts uit Nederland komen en dat begrafnisrys ook gegeten wordt op bruiloften, is bij velen onbekend. Eetymologie beschrijft de herkomst van ruim zestig bekende, uiteenlopende gerechten en ingrediƫnten en geeft bijbehorende recepten.

Bestellen

Bestel 'Eetymologie' bij Bol.com € 12,99 Uiterlijk 21 juli in huis
  zoek
Delen op Facebook Delen op Twitter Delen via e-mail Printen Delen op andere sociale netwerken
Zoek je ook goede films? Bezoek Leukomtekijken.