Garam Masala

-
Auteur: M. Ramahan

Categorie:Eten & Koken / Onderwerp: Internationaal koken -
Cover van het boek 'Garam Masala' van M. Ramahan
Uitgever Kosmos Uitgevers
Uitgavejaar 2007
ISBN9057202778
ISBN139789057202773
TaalNederlands
TypePaperback

Samenvatting

Dit boek ontkracht de mythe dat de Indische keuken per definitie hot & spicy móet zijn. Het is een bijzonder rijke en gevarieerde keuken, en kruiden spelen inderdaad een belangrijke rol. Garam masala betekent trouwens letterlijk: kruidenmengeling. Maar het gebruik van een bepaalde kruidenmix heeft niet tot doel het eten zo pikant mogelijk te maken, wel er een persoonlijke en authentieke touch aan te geven. Om die reden creëert in India elke familie en elke chef zijn eigen garam masala.

Geschreven in een heldere taal en knap geïllustreerd serveert het boek een fraai overzicht van authentieke recepten, originele combinatiegerechten en meer traditionele menusuggesties.

Bestellen

Bestel 'Garam Masala' bij Bol.com
  zoek
Delen op Facebook Delen op Twitter Delen via e-mail Printen Delen op andere sociale netwerken
Zoek je ook goede films? Bezoek Leukomtekijken.