Gastronomie

-

de beste stukken uit Elsevier

Auteur: J. van Dam

Categorie:Eten & Koken / Onderwerp: Internationaal koken 245
Cover van het boek 'Gastronomie' van J. van Dam
Uitgevers Reed Business, One Business B.V.
Uitgavejaar 2011
ISBN139789068828917
TaalNederlands
TypePaperback

Samenvatting

GASTRONOMIE - 9789068828917
De beste stukken uit Elsevier
In 1986 vroeg Adriaan van Dis aan Johannes van Dam om medewerker te worden van Elsevier. Sindsdien schrijft Van Dam voor het blad een wekelijkse column over eten, drinken, koken en alles wat daarmee samenhangt. Daarnaast schrijft hij ook langere beschouwende en praktische stukken. Over Michelinsterren, gastroporno, de beste pannen en raspen, het Spaanse genie FerranAdriĆ  en de pootjes van monsieur Boulanger. Ter ere van zijn 25-jarig jubileum bij Elsevier verschijnt een keuze uit zijn beste artikelen, voorafgegaan door een interview met de auteur door Hugo Camps

Bestellen

Bestel 'Gastronomie' bij Bol.com € 14,95 Op voorraad. Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
  zoek
Delen op Facebook Delen op Twitter Delen via e-mail Printen Delen op andere sociale netwerken
Zoek je ook goede films? Bezoek Leukomtekijken.