Gerechten uit Afrika en het Midden-Oosten

-
Originele titel: The Food And Cooking Of Africa And The Middle East
Auteurs: Jenni Fleetwood, J. Bacon

Categorie:Eten & Koken / Onderwerp: Internationaal koken 64
Cover van het boek 'Gerechten uit Afrika en het Midden-Oosten' van Jenni Fleetwood en J. Bacon
Uitgever Veltman Uitgevers B.V.
Uitgavejaar 2006
ISBN9059205324
ISBN139789059205321
TaalNederlands
TypeHardcover

Samenvatting

In dit boek worden de authentieke kookstijlen en klassieke producten van twee grote en gevarieerde gebieden, Afrika en het Midden-Oosten, nader belicht. Dat levert een bonte en uitnodigende verzameling recepten op, uit bijvoorbeeld Libanon, Iran, Turkije, Syrië, Egypte, Marokko, Sierra Leone, Nigeria, Kameroen, Ethiopië, Kenia, Tanzania en Mozambique. Sommige gerechten zijn ook hier bekend, maar andere lekkernijen zijn totaal nieuw.In de inleiding worden bovenstaande landen onder de loep genomen. Zo komt u meer te weten over de culinaire tradities, de ingrediënten die er worden gebruikt en de speciale kooktechnieken. In de daaropvolgende hoofdstukken staan meer dan 150 recepten uit alle gebieden, van appetizers en hoofdgerechten tot verfrissende vruchtendesserts en kostelijke zoetigheden. Er zijn recepten voor elke gelegenheid en met ruim 700 kleurenfoto's is dit kookboek niet alleen praktisch maar ook een lust voor het oog. Met behulp van de stapsgewijze aanwijzingen bij de recepten en de professionele tips is dit boek een bron van inspirerende ideeën voor de ervaren kok én is het bovendien een perfect instructieboek voor de beginner.

Bestellen

Bestel 'Gerechten uit Afrika en het Midden-Oosten' bij Bol.com
  zoek
Delen op Facebook Delen op Twitter Delen via e-mail Printen Delen op andere sociale netwerken
Zoek je ook goede films? Bezoek Leukomtekijken.