Groot handboek koken

-

kooktechnieken van A tot Z

Originele titel: Das Teubner Handbuch Kochen
Auteurs: C. Bruckmann, C. Lenz

Categorie:Eten & Koken / Onderwerp: Kookboeken 100
Cover van het boek 'Groot handboek koken' van C. Bruckmann en C. Lenz
Uitgever Deltas Centrale uitgeverij
Uitgavejaar 2007
ISBN9044714449
ISBN139789044714449
TaalNederlands
TypeHardcover

Samenvatting

In dit lijvige handboek vindt u meer dan 1200 werkwijzen die stap voor stap worden beschreven aan de hand van duidelijke foto's. De technieken voor de voorbereiding en verwerking van de ingrediĆ«nten zijn ondergebracht in verschillende hoofdstukken van A tot Z: groenten, fruit, eieren en zuivelproducten, vis en zeevruchten, vlees, gevogelte en wild, pasta en granen, kruiden en specerijen. Zo leest u onder andere hoe u artisjokken bereidt, hoe u de pitjes uit een granaatappel verwijdert, zalm fileert, oesters openmaakt en een wildbout lardeert… Bovendien bevat dit handboek een extra hoofdstuk waarin de bereiding van de belangrijkste fonds en sauzen wordt besproken. Kortom, een keukenbijbel voor alle liefhebbers van de kookkunst!

Bestellen

Bestel 'Groot handboek koken' bij Bol.com
  zoek
Delen op Facebook Delen op Twitter Delen via e-mail Printen Delen op andere sociale netwerken
Zoek je ook goede films? Bezoek Leukomtekijken.