Hard Rain / druk 1

-

onze frontale botsing met de natuur

Auteur: M. Edwards

Categorie:School & Studie / Onderwerp: Mens & Maatschappij 2798
Cover van het boek 'Hard Rain / druk 1' van M. Edwards
Uitgevers Jan van Arkel, Francis van Arkel, Arkel, Jan van, Arkel, Jan van
Uitgavejaar 2009
ISBN139789078171102
TaalNederlands
TypeHardcover

Samenvatting

Hard Rain verbeeldt de mondiale problemen die regeringen zouden moeten aanpakken: grondstofverspilling door een happy few, massale armoede van veel anderen, bevolkingsgroei, vervuiling, natuurvernietiging, en tenslotte de klimaatverandering. Helaas bekijken ze hen meestal afzonderlijk en niet in samenhang. Alle premiers en presidenten van de hele wereld hebben een exemplaar van Hard Rain toegestuurd gekregen, met een aansporende brief om al die problemen pragmatisch en in samenhang te benaderen.
Lees Hard Rain en meng je in het debat, schrijf de premier, schrijf naar topzakenlieden, schrijf naar de krant. Laat je niet van de wijs brengen door de media, die meestal het liefst leuke verhaaltjes noteren en amusante programmaatjes maken. Zonder een echte massale en langdurige opstand van de publieke opinie gaan de absoluut vereiste grondige veranderingen gewoon niet plaatsvinden.
Het heruitvinden van de moderne wereld, zodat we duurzaam in harmonie omgaan met ons leefmilieu: dat is het doel. Laten we eraan gaan staan!
De Hard Rain tentoonstelling is inmiddels op elk continent te zien geweest. Zo’n twaalf miljoen mensen hebben de tentoonstelling bezocht. Daarmee is het een van de meest succesvolle fototentoonstellingen ooit. Naast talrijke positieve reacties van de bezoekers heeft Hard Rain ook veel losgemaakt
bij een aantal politieke leiders en milieuorganisaties.

“Raakt recht in het hart. Ontroerend en aangrijpend. Briljante combinatie van de oertekst van Dylan en de ene na de andere onwaarschijnlijke foto, die stuk voor stuk de toeschouwer toeschreeuwen: Doe iets!â€Â
Pieter Winsemius

Bestellen

Bestel 'Hard Rain / druk 1' bij Bol.com
  zoek
Delen op Facebook Delen op Twitter Delen via e-mail Printen Delen op andere sociale netwerken
Zoek je ook goede films? Bezoek Leukomtekijken.