Hard werken voor je geld, fluiten naar je centen

-

wanbetalers, hoe pak je ze aan?

Auteur: Herman Jansen

Categorie:Business / Onderwerp: Business overig 967
Cover van het boek 'Hard werken voor je geld, fluiten naar je centen' van Herman Jansen
Uitgevers Pepijn B.V., Vrije Uitgevers, Pepijn
Uitgavejaar 2013
ISBN139789078709251
TaalNederlands
TypeHardcover

Samenvatting

Het risico dat een kleine zelfstandige of ondernemer hard moet werken voor zijn geld maar kan fluiten naar zijn centen is de afgelopen jaren sterk toegenomen.

In de eerste helft van 2013 is volgens het Centraal Bureau voor de Statistiek een recordaantal faillissementen van bedrijven en instellingen uitgesproken. Bijna vijfduizend, dat is veertien procent méér dan in de eerste helft van 2012. Ongeveer een kwart daarvan gaat failliet door wanbetaling van klanten. In Nederland lopen bedrijven 14,3 miljard euro mis door betalingsverzuim. Het is zelfs al zo erg dat banken kleine bedrijven geen kredieten meer verlenen uit angst voor faillissementen. Bedrijven kunnen daardoor niet meer groeien, investeren niet meer en de innovatie stagneert. Wanbetalers strooien zo bakken met zand in de motor van de economie.

De verslechtering van de betalingsmoraal is maar één kant van het verhaal. Ondernemers zijn ook laks bij het innen van betalingen en veroorzaken zo hun eigen slechte liquiditeit. Er wordt gemiddeld zeventig dagen gewacht voordat er maatregelen worden genomen om geld te innen. Debiteurenbeheer is een ondergeschoven kindje. En dat is nergens voor nodig.

U wilt wél worden betaald voor uw werk? Ken dan uw rechten. Pik de smoesjes van wanbetalers niet langer. Weet waar u deskundige hulp moet zoeken. Leer hoe u vorderingen kunt uitbesteden. Gebruik de kennis en ervaringen van incassodeskundigen.

In dit boek leest u alles wat u wel en niet moet doen om te voorkomen dat u moet fluiten naar uw centen.

Bestellen

Bestel 'Hard werken voor je geld, fluiten naar je centen' bij Bol.com € 14,95 Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis.
  zoek
Delen op Facebook Delen op Twitter Delen via e-mail Printen Delen op andere sociale netwerken
Zoek je ook goede films? Bezoek Leukomtekijken.