Hardlopen met succes je grenzen verleggen + DVD

-
Auteurs: Paul Kamphuis, Jan Fokke Oosterhof

Categorie:Sport & Hobby / Onderwerp: Sport & Hobby overig 247
Cover van het boek 'Hardlopen met succes je grenzen verleggen + DVD' van Paul Kamphuis en Jan Fokke Oosterhof
Uitgever Frozen Dreams
Uitgavejaar 2008
ISBN9081328816
ISBN139789081328814
TaalNederlands
TypeHardcover

Samenvatting

Hardlopen met succes je grenzen verleggen

Dit is een uniek en inspirerend boek over hardlopen en het verleggen van grenzen. De auteurs, zelf ervaren wedstrijdlopers, schrijven openhartig, meeslepend en soms intiem over hun training, voorbereiding en de dramatische finish in de zwaarste hardloopwedstrijd van Europa, de Spartathlon. Een hardloopwedstrijd over 246 kilometer non-stop hardlopen in 36 uur door de gloeiende Griekse hitte.
Verhalend avonturenboek over hardlopen en grenzen verleggen. Het realiseren van een ultieme hardloopdroom.

Het boek bevat ook een praktisch stappenplan om zelf als hardloper stap voor stap verder te komen. Het STER-model maakt je doel helder, je training praktisch uitvoerbaar en je stappen haalbaar.
Met 208 pagina's en 32 full color pagina's is het een interessant boek dat laat zien hoe een ultieme hardloopdroom werkelijkheid wordt.

De gratis DVD bevat een openhartig interview met de atleet en coach en twee films van de Swiss Alpine Marathon en de Spartathlon.
Het boek is een speciale uitgave voor hardlopers. De omslag van het boek is voorzien van speciaal laminaat dat tegen zweetdruppels kan. Het boek kan zo voor of na een succesvolle loop of wedstrijd zonder problemen in de sporttas.
De reactie van een van de meelezers: '…De kracht van het boek is dat je als lezer betrokken raakt bij wat "de gewone man" kan bereiken. De dagelijkse loopavonturen en de grotere doelen zijn voor mij als lezer inwisselbaar met andere zaken. Daarmee bedoel ik dat eenieder die het leest zichzelf op enige wijze kan en zal herkennen in zijn eigen situaties waar het werken naar een bepaald doel een periode in zijn leven markeert. Doordat een ieder wel eens in meer of mindere mate heeft hardgelopen kan iedereen zich inleven. Dit in tegenstelling tot een boek over bergbeklimmen bijvoorbeeld. De humor laat je niet alleen even lachen maar heeft een bijna vertederende werking tijdens al het leed…'

De auteurs zijn schrijvers van avonturenboeken over hardlopen, extreme uitdagingen en expedities

Reeds eerder verschenen boek:
Je navel als kompas. Een verhalend boek over hardlopen vanuit je onderbuik. Dit boek is enthousiast ontvangen door hardlopers en heeft de auteurs mede geïnspireerd tot het schrijven van Hardlopen met succes je grenzen verleggen.

Bestellen

Bestel 'Hardlopen met succes je grenzen verleggen + DVD' bij Bol.com
  zoek
Delen op Facebook Delen op Twitter Delen via e-mail Printen Delen op andere sociale netwerken
Zoek je ook goede films? Bezoek Leukomtekijken.