Hart

-

een uitnodiging van liefde

Auteur: Mayana

Categorie:Gezondheid & Psychologie / Onderwerp: Populaire psychologie 1317
Cover van het boek 'Hart' van  Mayana
Uitgevers Boekenbent, Boekenbent, Uitgeverij
Uitgavejaar 2010
ISBN139789085705505
TaalNederlands
TypeHardcover

Samenvatting

Leven vanuit je hart, het klinkt heel mooi en spiritueel, maar wat houdt dit nu daadwerkelijk in? En waarom is het zo belangrijk om ons meer en meer te verbinden met ons hart? Hoe werkt de kracht van liefde? Welke antwoorden geeft ons hart op belangrijke levensvragen? Tot welke ervaring zou het hart ons willen uitnodigen?

In HART een uitnodiging van liefde komt het hart zelf aan het woord en word je meegenomen op een reis door belangrijke levensvragen, vanuit de belevingswereld en wijsheid van het hart.

Na het lezen van dit boek zal de band met je eigen hart nooit meer hetzelfde zijn. Je zult inzien dat je hart denkt, voelt, weet, ziet, zich herinnert en eindeloos wijs is.

De taal van jouw hart verstaan, biedt je de mogelijkheid om op een nieuwe manier naar je leven te kijken. Je kunt niet altijd veranderen wat er om je heen gebeurt maar je kunt wel invloed uitoefenen op hoe je ermee om gaat. Alle wijsheid bevindt zich al in de waarheid van jouw eigen hart. Jouw hart, de motor van jouw lichaam is trouw aan jou... hoe trouw ben jij aan haar?

Spring in het diepe en open de deur naar de liefde in jou, die er altijd al was, altijd is en altijd zal zijn wanneer jij ervoor kiest om haar te vinden.
HART een uitnodiging van liefde is een boek dat je raakt.

"The mind divides the world into a million pieces, the heart makes it whole again" Mayana

2010

Bestellen

Bestel 'Hart' bij Bol.com
  zoek
Delen op Facebook Delen op Twitter Delen via e-mail Printen Delen op andere sociale netwerken
Zoek je ook goede films? Bezoek Leukomtekijken.