Hart aan het werk

-

voorkom burnout

Auteurs: Carien Karsten, C Karsten

Categorie:Gezondheid & Psychologie / Onderwerp: Populaire psychologie 199
Cover van het boek 'Hart aan het werk' van Carien Karsten en C Karsten
Uitgevers Elmar B.V., Uitgeverij Elmar B.V.
Uitgavejaar 2007
ISBN9038917880
ISBN139789038917887
TaalNederlands
TypePaperback

Samenvatting

Met hart en zielÉ er lekker tegenaan!
De een gaat fluitend door het leven, terwijl een ander zich afbeult om evenveel te presteren. Wat is het geheim? Niet veel werk of stress veroorzaken burnout, maar de manier waarop je daarmee omgaat, vindt psychologe en burnoutdeskundige dr. Carien Karsten. Je kunt burnout raken als je z— in je werk opgaat, dat je vergeet naar je hart te luisteren. Door almaar in de tredmolen te lopen en niet te letten op de balans in je leven, kun je crashen.
Met hart en ziel aan het werk zonder kans op burnout Ð dat k‡n! Met dit boek coach je jezelf naar een (zin)vol leven met
meer plezier en voldoening in werk en priv&x17D;.
Het boek is opgezet als een re'el verlopend coachingstraject volgens het succesvolle ACCESS-protocol¨. Met veel oefeningen en testjes om zelf je ontwikkeling te volgen.
Dr. Carien Karsten coacht al tientallen jaren vele hardwerkende professionals bij hun herstel en preventie van burnout. Zij geeft vaak lezingen en workshops Ð en komt regelmatig op radio en tv als burnoutdeskundige. Haar bekendste boeken over dit onderwerp zijn: Omgaan met burnout en Uit je burnout, een 30-dagen programma.

Bestellen

Bestel 'Hart aan het werk' bij Bol.com
  zoek
Delen op Facebook Delen op Twitter Delen via e-mail Printen Delen op andere sociale netwerken
Zoek je ook goede films? Bezoek Leukomtekijken.