He ik daar

-

Ontdek En Ontwikkel Je Persoonlijke Kernkwaliteiten Met Het Kernkwadrant

Auteur: Daniel D. Ofman

Categorie:Religie & Esoterie / Onderwerp: Esoterie 851
Cover van het boek 'He ik daar' van Daniel D. Ofman
Uitgever Servire
Uitgavejaar 2007
ISBN9021583569
ISBN139789021583563
TaalNederlands
TypeHardcover

Samenvatting

Wist je al:
dat iedereen van nature een aantal kernkwaliteiten heeft? dat jouw kernkwaliteiten alles 'kleuren' wat je doet en ziet? dat je kernkwaliteiten jouzelf en anderen inspireren? dat problemen vaak ontstaan door onbalans van kernkwaliteiten? dat inzicht in je kernkwaliteiten zulke problemen snel kan oplossen? dat het kernkwadrant jouw kwaliteiten, valkuilen en uitdagingen direct zichtbaar maakt?

In zijn bestseller Bezieling en kwaliteit in organisaties introduceerde Daniel Ofman in 1992 het kernkwadrant, waarmee de kernkwaliteiten van teams en personen handig kunnen worden vastgesteld. De methode sloeg enorm aan en talloze bedrijven en organisaties hebben er sindsdien baat bij gehad.
Dat het kernkwadrant echt werkt, is door die praktijkervaring ruimschoots bewezen!

Steeds vaker werd er gevraagd om een aangepaste versie waarmee iedereen thuis aan zijn eigen kernkwaliteiten kan werken. Die versie is er nu eindelijk. Daniel Ofman heeft de methode toepasbaar gemaakt voor het grote publiek. Het kernkwadrant vormt de basis voor een nieuwe weg naar persoonlijke groei. Met dit boek kun je zelf je eigen kernkwaliteiten ontdekken en ontwikkelen. Snel, effectief, inspirerend en makkelijk!

Bestellen

Bestel 'He ik daar' bij Bol.com € 25,99 3 - 5 weken
  zoek
Delen op Facebook Delen op Twitter Delen via e-mail Printen Delen op andere sociale netwerken
Zoek je ook goede films? Bezoek Leukomtekijken.