Hé, waar ken ik je van?

-

vorige levens en herkenning

Auteur: Marianne Notschaele-den Boer

Categorie:Religie & Esoterie / Onderwerp: Esoterie 2018
Cover van het boek 'Hé, waar ken ik je van?' van Marianne Notschaele-den Boer
Uitgever Rha Publishing
Uitgavejaar 2010
ISBN139789080628472
TaalNederlands
TypePaperback

Samenvatting

Wat leer je van vorige levens waaruit je elkaar kent of herkent? Wat is het nut van die herkenning? Wat kun je met die inzichten uit het verleden doen in het hier en nu? Roel verwerkt met moeite zijn scheiding. Wat heeft een vorig leven als slaaf op een katoenplantage daarmee te maken? Heleen wordt hevig verliefd op Sjoerd. Hoe hebben pieken en dalen in hun relatie te maken met een vorig leven als broer en zus in de bergen? Marijke doet alles voor haar dochter. Wat hebben schuldgevoelens van een Vikingbootsman daarmee van doen?

Charlotte gruwelt van een uiterst charmante man. Geeft een liefdesaffaire ten tijde van de Amerikaanse Burgeroorlog antwoord op haar vraag hoe dat komt? Martien kan niet tegen geluidsoverlast van zijn buren. Welke inzichten krijgt hij uit een leven waarin horigen voor hem werken? Hoe reageren moeder Fieke en dochter Sofie als ze ontdekken dat ze elkaar kennen uit de tweede wereldoorlog? De één als Duits soldaat, die de ander, een Joods meisje, neerschiet.

In 'Hé, waar ken ik je van?' vertellen 15 cliënten uit de praktijk van een reïncarnatietherapeute over hun verkregen inzichten uit voorgaande levens.

Met een voorwoord van de bekende Vlaamse cabaretière Els de Schepper

Bestellen

Bestel 'Hé, waar ken ik je van?' bij Bol.com € 16,5 Op voorraad. Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
  zoek
Delen op Facebook Delen op Twitter Delen via e-mail Printen Delen op andere sociale netwerken
Zoek je ook goede films? Bezoek Leukomtekijken.