(H)eerlijk koken met pructen van het seizoen

-


Categorie:Eten & Koken / Onderwerp: Kookboeken -
Cover van het boek '(H)eerlijk koken met pructen van het seizoen'
Uitgever Davidsfonds
ISBN9058265420
ISBN139789058265425
TaalNederlands
TypeHardcover

Samenvatting

-Creatief aan de slag met een rijk artisanaal product
-Prachtige, smakelijke foto’s
- Met heldere recepten van Tom en Joost Defour, de bierkoks van De Heeren van Liedekercke
Westmalle Trappist. (H)eerlijk koken met producten van het seizoen is een aangename mix van lekkere recepten, handige tips en historische weetjes over het geliefde trappistenbier van Westmalle. Voor elk seizoen werd het perfecte menu met Westmalle samengesteld.
De trappistenbieren van Westmalle bezitten de rijke smaak die zo typisch is voor een artisanale bereiding. Daarom zijn ze de uitgelezen ingrediĆ«nten voor ‘eerlijke’ gerechten met verse producten van het seizoen. In de lente verwennen asperges op Vlaamse wijze met Tripel van Westmalle uw smaakpapillen. Laat u in de zomer verfrissen door Tripelijs met framboos en aardbei. Fazant met een siroopje op basis van Dubbel van Westmalle? Dat is de herfst in al zijn pracht. En dan de hespenrolletjes. Herontdek deze winterklassieker op de wijze van de Heeren van Liedekerke met schorseneren, bospaddestoelen en een bechamelsaus verfijnd met Tripel en kaas van Westmalle. Een jaar was nog nooit zo heerlijk.
Tom en Joost Defour zijn de koks van het gerenommeerde bierrestaurant DE HEEREN VAN LIEDEKERCKE in Denderleeuw. In hun originele recepten spelen de Dubbel en de Tripel van Westmalle de hoofdrol. De 4 complete seizoensmenu’s – waarvan je de gerechten uiteraard ook apart kunt bereiden en serveren - zijn het resultaat van hun creativiteit, kennis van zaken en gedrevenheid.

Bestellen

Bestel '(H)eerlijk koken met pructen van het seizoen' bij Bol.com
  zoek
Delen op Facebook Delen op Twitter Delen via e-mail Printen Delen op andere sociale netwerken
Zoek je ook goede films? Bezoek Leukomtekijken.