Herrie in de keuken

231

de mooiste make-overs *De lekkerste *De beste producten

Auteurs: Herman den Blijker, Jaap van Rijn

Categorie:Eten & Koken / Onderwerp: Bekende koks 5
Cover van het boek 'Herrie in de keuken' van Herman den Blijker en Jaap van Rijn
Uitgever Fontaine Uitgevers B.V.
Uitgavejaar 2006
ISBN9059561643
ISBN139789059561649
TaalNederlands
TypeHardcover

Samenvatting

De opmerkelijke ervaringen van de Rotterdamse kookgigant Herman den Blijker, opgedaan bij het uit het slop trekken van noodlijdende etablissementen voor het RTL 5-programma 'Herrie In De Keuken', in boekvorm. In het boek met de gelijknamige titel 'Herrie In De Keuken', opgetekend door Jaap van Rijn, is te lezen over de meest geslaagde metamorfoses. De lezer leert Herman den Blijker kennen als een pragmatische man met veel kennis van kwaliteitsproducten. Het boek geeft niet alleen een kijkje achter de coulissen, maar biedt tevens ruim dertig inspirerende recepten waarmee de restaurants aan de slag zijn gegaan. De meesterkok heeft veel ervaring met het bedenken en uitwerken van restaurantconcepten. Zijn fijngevoelige smaak en zijn zeer karakteristieke manier van doen en zich uitdrukken, vinden hun weerslag in het boek.
Chef-kok Herman den Blijker krijgt in het tv-programma 'Herrie In De Keuken' telkens een week de tijd om een kwakkelend restaurant vlot te trekken. Overigens geen simpele klus die te klaren is zonder soms "klootviolende personeelsleden" rigoureus de laan uit te sturen, megagrote menulijsten om zeep te helpen of een voorgeschotelde salade als een "volgescheten bord, van belabberde kwaliteit" te typeren. Ook schel tetterende gettoblasters en smerige magnetrons zijn Herman een doorn in het oog en vliegen dan ook radicaal de keuken uit.

Bestellen

Bestel 'Herrie in de keuken' bij Bol.com
  zoek
Delen op Facebook Delen op Twitter Delen via e-mail Printen Delen op andere sociale netwerken
Zoek je ook goede films? Bezoek Leukomtekijken.