Het geheim van de chef per seizoen

-

Het geheim van de chef per seizoen

Auteur: Gordon Ramsay

Categorie:Eten & Koken / Onderwerp: Bekende koks 37
Cover van het boek 'Het geheim van de chef per seizoen' van Gordon Ramsay
Uitgever Kosmos Uitgevers
Uitgavejaar 2013
ISBN139789021554174
TaalNederlands
TypePaperback

Samenvatting

De vier jaargetijden van Gordon Ramsay.
Koken volgens de seizoenen.

Het is niet alleen de culinaire mode, maar vooral ook veel lekkerder: eten volgens de seizoenen. Zo hebben tomaten de meeste smaak in de zomer en eet je sinaasappels bij voorkeur in de winter. Maar ook paddenstoelen, vlees en vis kennen seizoenen. Gordon laat in dit tweede deel van Het geheim van de chef zien hoe je met de sterren van elk seizoen kan koken als een echte topchef.

Bestellen

Bestel 'Het geheim van de chef per seizoen' bij Bol.com € 14,95 Vandaag besteld, dinsdag in huis
  zoek
Delen op Facebook Delen op Twitter Delen via e-mail Printen Delen op andere sociale netwerken
Zoek je ook goede films? Bezoek Leukomtekijken.