Het gouden olijfolie boek

-

vele nieuwe recepten

Auteur: E. Banziger

Categorie:Eten & Koken / Onderwerp: Eten & Koken overig 136
Cover van het boek 'Het gouden olijfolie boek' van E. Banziger
Uitgever Lantaarn B.V.
Uitgavejaar 2005
ISBN9054263245
ISBN139789054263241
TaalNederlands
TypeHardcover

Samenvatting

Consumenten, artsen en beroepskoks zijn vol lof over olijfolie. De olie heeft net zoveel karakter (smaaknuances) als goede wijn en kan in de keuken op heel veel manieren gebruikt worden. Maar olijfolie is ook zeer gezond, vanwege het hoge gehalte aan onverzadigde vetzuren.<br/><br/><b>Het gouden olijfolie boek</b> beschrijft het hele scala van het planten van de bomen tot de oogst van de olijven en het persen van de olie. In het receptengedeelte komt de hele rijkdom van de mediterrane keuken aan bod; salades, antipasti, hoofdgerechten met en zonder vlees of vis, pasta, hartig gebak en dips, sauzen en purees.

Bestellen

Bestel 'Het gouden olijfolie boek' bij Bol.com
  zoek
Delen op Facebook Delen op Twitter Delen via e-mail Printen Delen op andere sociale netwerken
Zoek je ook goede films? Bezoek Leukomtekijken.