Het Scandinavisch kookboek

-

smaken en sferen uit het Noorden

Auteur: T. Hahnemann

Categorie:Eten & Koken / Onderwerp: Internationaal koken 115
Cover van het boek 'Het Scandinavisch kookboek' van T. Hahnemann
Uitgever Fontaine Uitgevers B.V.
Uitgavejaar 2008
ISBN9059562593
ISBN139789059562592
TaalNederlands
TypeHardcover

Samenvatting

Scandinavië beslaat misschien maar een klein deel van de wereld, maar op het gebied van eten en lifestyle heft het heel watt e bieden. De wisselende seizoenen waarin ook de tijden dat er daglicht is verschuiven en de sterke tradities van landbouw en visserij in Denemarken, Noorwegen en Zweden zorgden er samen voor dat koken en eten op een geheel andere manier wordt benaderd.

In dit schitterende boek introduceert Trina Hahnemann, een vooraanstaand Deens tv-kok en culinair auteur, een lichte en moderne versie van de Scandinavische huiselijke keuken die goed past bij de behoefte aan eenvoudige, gezonde voeding. Het biedt een overvloed aan gerechten met vis, schaal- en schelpdieren, voedzaam brood, verse salades, stevig gebraad en stoofpotten maar ook duidelijke instructies om het wereldberoemde Deense gebak en boterkoekjes te maken. Of u nu op zoek bent naar nieuwe ideeën voor de gezinsmaaltijd, om gasten te ontvangen of om herinneringen aan een vakantie in Scandinavië op te halen, de recepten zullen u zeker inspireren.

Bestellen

Bestel 'Het Scandinavisch kookboek' bij Bol.com
  zoek
Delen op Facebook Delen op Twitter Delen via e-mail Printen Delen op andere sociale netwerken
Zoek je ook goede films? Bezoek Leukomtekijken.