Het stoomovenkookboek

-

de lekkerste recepten, de slimste adviezen

Auteur: C. Kentgens

Categorie:Eten & Koken / Onderwerp: Apparatuur 25
Cover van het boek 'Het stoomovenkookboek' van C. Kentgens
Uitgever Fontaine Uitgevers B.V.
Uitgavejaar 2011
ISBN139789059563810
TaalNederlands
TypePaperback

Samenvatting

Koken met stoom is een methode die al eeuwenlang in de oosterse keuken wordt toegepast. Het levert gezonde, vitaminerijke, zout- en vetarme gerechten op, en het is bovendien heel eenvoudig. Niet alleen in restaurants wordt tegenwoordig vaak met stoom gekookt, ook thuis bereiden steeds meer mensen gerechten met behulp van stoommandjes, -pannen en -ovens.

Het stoomovenkookboek is ideaal voor mensen die op zoek zijn naar goede recepten en handige tips voor het koken met stoom. Vooral mensen in het bezit van een stoomoven vinden in dit boek bijzondere gerechten en praktische adviezen. De techniek van het stomen wordt duidelijk uitgelegd en behalve recepten staat het boek vol slimme adviezen voor het gebruik van de stoomoven.

Bestellen

Bestel 'Het stoomovenkookboek' bij Bol.com € 19,95 Nog niet verschenen - reserveer een exemplaar
  zoek
Delen op Facebook Delen op Twitter Delen via e-mail Printen Delen op andere sociale netwerken
Zoek je ook goede films? Bezoek Leukomtekijken.