Hospitality management / druk 2

-

logistiek en kwaliteitszorg voor hotel, restaurant en cafe : MBO-HTV-opleridingen niveau 4 ; HBO Hogere Hotelschool propedeuse



Categorie:School & Studie / Onderwerp: Schoolboeken 285
Cover van het boek 'Hospitality management / druk 2'
Uitgever Edu-Actief
Uitgavejaar 2002
ISBN9057668874
ISBN139789057668876
TaalNederlands
TypePaperback

Samenvatting

Het boek Hospitality management geeft de aankomend horecaondernemer/-manager inzicht in de dagelijkse gang van zaken op de afdeling Food & Beverage. Het is een volledig geïntegreerde methode waarin de goederenstroom gevolgd wordt vanaf het moment van het bestellen tot de eindverwerking en de uitlevering aan de gast. Hospitality management is voor niveau 3 en 4 van het bve en voor het eerste jaar hbo-Hotelschool en de hbo-opleiding Facility Management. 

Met dit boek wordt een duidelijke aanzet gegeven tot het zelfstandig verwerven van kennis en inzicht en de toepassing daarvan. Belangrijke hulpmiddelen:
- per hoofdstuk staan de eindtermen aangegeven
- bij elke paragraaf staan de subdoelen/leerdoelen aangegeven
- checklist leerdoelen
- vaktermen: in begrippenlijst en opgenomen in de kantlijn.

Bij de vragen en opdrachten is er verschil in kennis, inzicht en toepassingsniveau, waarbij het aan te bevelen is om gebruik te maken van internet.

Bestellen

Bestel 'Hospitality management / druk 2' bij Bol.com € 48,5 Vandaag besteld, dinsdag in huis
  zoek
Delen op Facebook Delen op Twitter Delen via e-mail Printen Delen op andere sociale netwerken
Zoek je ook goede films? Bezoek Leukomtekijken.