Jams, Chutneys & tafelzuur - de kunst van het zelf inmaken

-

de kunst van het zelf maken

Auteur: G. Nicol

Categorie:Eten & Koken / Onderwerp: Apparatuur 23
Cover van het boek 'Jams, Chutneys & tafelzuur - de kunst van het zelf inmaken' van G. Nicol
Uitgevers Good Cook Publishing, Good Cook B.V.
Uitgavejaar 2011
ISBN139789461430144
TaalNederlands
TypeHardcover

Samenvatting

De lekkerste recepten voor jams, chutneys en tafelzuur, plus essentiele informatie over inmaaktechnieken en het nodige gereedschap.
Met deze recepten maak je optimaal gebruik van producten die in seizoen zijn, of je nu zelf een moestuin hebt of je inkopen doet op een boerenmarkt.
De recepten omvatten traditionele favorieten, klassiekers met een eigentijdse draai en spannende nieuwe combinaties van ingredienten.

Bestellen

Bestel 'Jams, Chutneys & tafelzuur - de kunst van het zelf inmaken' bij Bol.com € 6 Op voorraad. Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
  zoek
Delen op Facebook Delen op Twitter Delen via e-mail Printen Delen op andere sociale netwerken
Zoek je ook goede films? Bezoek Leukomtekijken.