Koken aan boord

-

de mens leeft niet van varen alleen

Auteurs: J. Kurtz, A. Rehder

Categorie:Eten & Koken / Onderwerp: Eten & Koken overig 121
Cover van het boek 'Koken aan boord' van J. Kurtz en A. Rehder
Uitgevers Verba, Ruitenberg Boek
Uitgavejaar 2006
ISBN905513614X
ISBN139789055136148
TaalNederlands
TypeHardcover

Samenvatting

De scheepskok is na de kapitein de belangrijkste man aan boord. De stemming onder de bemanning hangt van zijn verrichtingen af. Dat is niet alleen zo bij de zeevaart, maar ook het geval bij een zeilboot!<br/>Ere aan de scheepskok in de kombuis die de kunst verstaat om onder alle weersomstandigheden, met een vrolijk gezicht, voor het inwendige en daarmee zo belangrijke welbehagen van alle opvarenden te zorgen.<br/>Ook degene zonder kookervaring wordt met suggesties, aanmoedigingen en deels makkelijke recepten op weg geholpen om zich ook in de kombuis te kunnen bekwamen. Heel veel heerlijke gerechten die natuurlijk ook thuis bereid mogen worden! Daarnaast bevat dit boek ook diverse handige tips met betrekking tot het inslaan en bewaren van proviand tot de inrichting van de kombuis en slim koken aan boord.

Bestellen

Bestel 'Koken aan boord' bij Bol.com
  zoek
Delen op Facebook Delen op Twitter Delen via e-mail Printen Delen op andere sociale netwerken
Zoek je ook goede films? Bezoek Leukomtekijken.