Koken met stoom

-
Originele titel: Steam Cuisine
Auteur: Jenny Stacey

Categorie:Eten & Koken / Onderwerp: Kookboeken 4
Cover van het boek 'Koken met stoom' van Jenny Stacey
Uitgevers De Lantaarn, Lantaarn B.V.
Uitgavejaar 2001
ISBN9054261536
ISBN139789054261537
TaalNederlands
TypePaperback

Samenvatting

Stomen, een oude manier van koken die nog steeds in het Verre Oosten wordt toegepast, beleeft nu bij ons in vele keukens een wedergeboorte. Daar is alle reden toe. Het is een echt makkelijke en veelzijdige manier om een verrassend scala van schotels te bereiden, of dat nu voor een lichte lunch, een maaltijd met het gezin of voor een bijzondere gelegenheid is.

- Met recepten voor zeevruchten, gevogelte, vlees, wild en groenten.
- Beschrijft de verschillende soorten stomers, van de traditionele Chinese bamboe stoommanden tot stoompannen en hightech elektrische inbouwstoomovens.
- Met overzichtelijke informatie over hoeveelheden en kooktijden.
- Handige tips in het hele boek.

Bestellen

Bestel 'Koken met stoom' bij Bol.com € 9,99 Op voorraad. Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
  zoek
Delen op Facebook Delen op Twitter Delen via e-mail Printen Delen op andere sociale netwerken
Zoek je ook goede films? Bezoek Leukomtekijken.