Kruiden & specerijen

-
Auteur: Jill Norman

Categorie:Eten & Koken / Onderwerp: Kookboeken -
Cover van het boek 'Kruiden & specerijen' van Jill Norman
Uitgever Van Dishoeck
Uitgavejaar 2003
ISBN9026927258
ISBN139789026927256
TaalNederlands
TypeHardcover

Samenvatting

In Kruiden & Specerijen worden meer dan 120 verschillende kruiden en specerijen beschreven én afgebeeld. Daarbij komen aroma en smaak, uitgebreide tips over de aankoop, het vers houden en uiteraard het gebruik ervan in de keuken uitgebreid aan bod.
Daarnaast staan in dit boek meer dan 50 internationale recepten voor soepen, salades, lichte gerechten, vleesgerechten, visschotels, groentes, pasta en desserts.

Bestellen

Bestel 'Kruiden & specerijen' bij Bol.com
  zoek
Delen op Facebook Delen op Twitter Delen via e-mail Printen Delen op andere sociale netwerken
Zoek je ook goede films? Bezoek Leukomtekijken.