Kruiden

-
Auteur: Jeroen Holla

Categorie:Eten & Koken / Onderwerp: Kookboeken -
Cover van het boek 'Kruiden' van Jeroen Holla
Uitgever Kosmos-Z&K
Uitgavejaar 2002
ISBN9021537036
ISBN139789021537030
TaalNederlands
TypeHardcover

Samenvatting

Kruiden en specerijen maken de maaltijd, een kleine toevoeging ervan is vaak al een wereld van verschil. Daarbij spelen niet alleen verse kruiden, maar ook specerijen en smaakmakers een grote rol.
Maar hoe kun je de kruiden nu het beste gebruiken? Welke kruiden kun je goed combineren?
En welke kruiden kun je als vervanger gebruiken als je het kruid uit de receptuur niet op voorraad hebt?
Vragen waar iedere kok mee te maken krijgt, en waar dit nieuwe handboek een antwoord op geeft.

Bestellen

Bestel 'Kruiden' bij Bol.com
  zoek
Delen op Facebook Delen op Twitter Delen via e-mail Printen Delen op andere sociale netwerken
Zoek je ook goede films? Bezoek Leukomtekijken.