Kunst van het moleculair koken + kookkit

-


Categorie:Eten & Koken / Onderwerp: Apparatuur 27
Cover van het boek 'Kunst van het moleculair koken + kookkit'
Uitgever Good Cook Publishing
Uitgavejaar 2010
ISBN139789073191808
TaalNederlands
TypeHardcover

Samenvatting

In dit boek vind je uitdagende recepten die je gastronomische nieuwsgierigheid zullen prikkelen en je nieuwe sensaties laten ontdekken. Het zijn 'moleculaire' heerlijkheden die je als een echte chef-kok zelf kunt maken! Met behulp van zes basistechnieken en het juiste gereedschap maak je de bijzonderste gerechten die uit alle hoeken van de wereld afkomstig zijn: Choco-sneeuwblokjes, Gastronomische eend, Blauw hapje in een oogwenk, Roze lepel, Noord-Zuid gazpacho…. Echt grenzeloos genieten!

Anne Cazor is doctor in de moleculaire gastronomie en ingenieur in de voedingsleer. Ze geeft leiding aan haar eigen bedrijf Cuisine innovation. Op basis van haar uitgebreide wetenschappelijke en technologische kennis geeft ze in dit boek uitleg over verschillende moleculaire kooktechnieken die iedereen kan leren.

Christine Lienard is ingenieur in de voedingsleer en is afgestudeerd op het onderwerp van veilige voeding. Vanuit haar gastronomische nieuwsgierigheid heeft ze voor dit boek 'op moleculaire manier' een scala van recepten ontwikkeld met de meest unieke texturen en smaken.

Julien Attard heeft al aan veel culinaire projecten zijn fotografische medewerking verleend. Zijn werk is verschenen in tal van boeken en tijdschriften.

Bestellen

Bestel 'Kunst van het moleculair koken + kookkit' bij Bol.com
  zoek
Delen op Facebook Delen op Twitter Delen via e-mail Printen Delen op andere sociale netwerken
Zoek je ook goede films? Bezoek Leukomtekijken.