Lekker Hollands

-

meer dan 100 verrassende recepten voor alle seizoenen

Auteurs: Yolanda van der Jagt, Job Franken

Categorie:Eten & Koken / Onderwerp: Kookboeken 192
Cover van het boek 'Lekker Hollands' van Yolanda van der Jagt en Job Franken
Uitgever Mo'Media
Uitgavejaar 2009
ISBN139789057674013
TaalNederlands
TypePaperback

Samenvatting

Yolanda van der Jagt schreef samen met Job Franken 'Lekker Hollands', een kookboek met puur Hollandse ingrediƫnten voor alle seizoenen. Er staan recepten in van chocolade-aardbeien en geroosterde asperges tot Texels lamsbout en boerenkool. Ze bezocht ook bijzondere producenten en locaties: zo ging ze kijken bij een geitenkaasboerderij en bij een Hollandse wijnproducent. Kortom: een mooi kookboek met een eerlijkere insteek met pure producten en originele, begrijpelijke receptuur.

Chefkok Yolanda van der Jagt kookte samen met onder andere Jamie Oliver en Alice Waters. Nu is zij culinair adviseur van Fifteen in Amsterdam en heeft ze haar eigen bedrijf Daatjes Passie, waarmee ze diverse culinaire evenementen verzorgt.

Bestellen

Bestel 'Lekker Hollands' bij Bol.com
  zoek
Delen op Facebook Delen op Twitter Delen via e-mail Printen Delen op andere sociale netwerken
Zoek je ook goede films? Bezoek Leukomtekijken.