Maan Agenda 2012

-

De invloed van de maan op het dagelijkse leven, met bioritme

Auteur: M. Hess-van Klaveren

Categorie:Religie & Esoterie / Onderwerp: Astrologie 150
Cover van het boek 'Maan Agenda 2012' van M. Hess-van Klaveren
Uitgever Hajefa
Uitgavejaar 2011
ISBN139789077677483
TaalNederlands
TypeLoose leafed

Samenvatting

In deze Maanagenda staat informatie over de invloed van de maan op ons dagelijks leven. Deze populair astrologische Maanagenda is handig om bij je te hebben en is goed te gebruiken door mensen die niet zoveel van astrologie afweten. De invloeden van de maan en de dierenriemtekens zijn dagelijks af te lezen.

De Maanagenda geeft aan welke dagen het beste zijn voor relaties, tuinieren en het gebruik van bepaalde voeding en verder op welke dagen persoonlijke huidverzorging het beste effect heeft. Wat het beste tijdstip is om te solliciteren, uitstapjes te maken, gras te maaien, en zelfs de huishoudelijke karweitjes soepeler te laten verlopen. Veel voorkomende activiteiten worden met een symbool aangegeven.

Iedereen weet dat de maan het leven op aarde beïnvloed, zoals het eb- en vloedritme van de zee, de vochtbalans in ons lichaam en dat van dieren en planten. Deze agenda geeft je daarbij hulpmiddelen om je energie te verdelen over de twaalf maantekens zodat je balans van rust en activiteit in harmonie komt. Wat de basis is voor een goede gezondheid.

Het formaat van de agenda is 105 mm breed en 160 mm hoog en er staan 7 dagen op 2 pagina's

Bestellen

Bestel 'Maan Agenda 2012' bij Bol.com
  zoek
Delen op Facebook Delen op Twitter Delen via e-mail Printen Delen op andere sociale netwerken
Zoek je ook goede films? Bezoek Leukomtekijken.