Makkelijke maaltijden voor doordeweek

-


Categorie:Eten & Koken / Onderwerp: Eten & Koken overig -
Cover van het boek 'Makkelijke maaltijden voor doordeweek'
Uitgevers Reader's Digest, Reader'S Digest Nv BelgiË
Uitgavejaar 2009
ISBN9064078521
ISBN139789064078521
TaalNederlands
TypeHardcover

Samenvatting

Blijft het lastig om iedere dag weer een goede maaltijd op tafel te zetten? Ligt de sleur van week in week uit hetzelfde eten op de loer? Dit nieuwe boek van Reader's Digest geeft altijd antwoord op die steeds terugkerende vraag: 'Wat eten we vandaag?'

Bijna iedereen heeft het druk en ondanks het enorme aanbod in de supermarkt, blijkt het voor veel mensen iedere dag weer een probleem een lekkere maaltijd te bedenken en op tafel te zetten. Of dit nu komt door een gebrek aan inspiratie, restjes die nog op moeten of tijdgebrek: zo hoeft het niet te gaan.

Makkelijke maaltijden voor doordeweek helpt om eenvoudige, afwisselende maaltijden op tafel te zetten. En omdat de recepten allemaal binnen 30 minuten te maken zijn en geschikt zijn voor verschillende gelegenheden – van een onverwacht dinertje met vrienden tot een makkelijk zomermenu – is er geen enkele belemmering om het boek iedere dag te gebruiken.

Snel en lekker koken begint echter niet pas in de keuken! Want het zijn niet alleen de recepten die de manier van koken bepalen. Ook de manier van inkopen blijkt al cruciaal. Daarom biedt dit boek veel tips om ook deze terugkerende taak te verlichten. Met een goede basisvoorraad in koelkast, diepvries en voorraadkast, en met slimme winkeltips in gedachten, gaat boodschappen doen voortaan stukken sneller. Bovendien is het nog goedkoper ook.

Makkelijke maaltijden voor doordeweek maakt koken dan ook stukken eenvoudiger. Wie in tijdnood zit en echt snel wil koken, kan heel gemakkelijk het snelste recept uitkiezen door de opvallende tijdsaanduidingen bij de recepten te vergelijken. Zijn de voedingswaarden en calorieën het belangrijkst? Bij ieder recept zijn ze per portie vermeld. En zo heeft dit boek nog talloze andere slimmigheidjes: ideeën om een recept ter variatie net wat aan te passen, tips om makkelijker te koken, suggesties om vooruit te werken en ga zo maar door.

Makkelijke maaltijden voor doordeweek is vooral op drukke dagen een redder in de nood en maakt het dagelijks leven gemakkelijker én smakelijker.

Bestellen

Bestel 'Makkelijke maaltijden voor doordeweek' bij Bol.com
  zoek
Delen op Facebook Delen op Twitter Delen via e-mail Printen Delen op andere sociale netwerken
Zoek je ook goede films? Bezoek Leukomtekijken.