Mam, heb jij dat nou ook ?

-

kinderen in de nieuwe tijd

Auteur: Sylvia Roosendaal

Categorie:Gezondheid & Psychologie / Onderwerp: Populaire psychologie 335
Cover van het boek 'Mam, heb jij dat nou ook ?' van Sylvia Roosendaal
Uitgever GVMedia
Uitgavejaar 2005
ISBN9055991813
ISBN139789055991815
TaalNederlands
TypePaperback

Samenvatting

Iedere ouder hoopt dat zijn of haar kind gelukkig is én blijft. Maar hoe geef je je kind een stevige basis mee om uit te groeien tot een evenwichtig en gelukkig mens?
'Mam, heb jij dat nou ook?' maakt opvoeden eenvoudiger en leuker. Aan de hand van negen openhartige, confronterende en verhelderende brieven, geschreven vanuit de belevingswereld van een kind tussen 0 en 21 jaar, laat dit boek zien hoe de ontwikkeling van je kind verloopt in verschillende leeftijdsfasen.
Sylvia Roosendaal behandelt de twaalf basisbehoeften die opvoeden tot een proces maken waarin liefde voor het kind centraal staat. Ze houdt de lezer een spiegel voor, om te ontdekken welke delen van jezelf te herkennen zijn in het gedrag van je kind en te zien hoe je daar adequaat op kunt reageren, waarbij het Enneagram een hulpmiddel is. Dit boek biedt een nieuwe kijk op opvoeden en kan eraan bijdragen dat zowel het kind als de ouder zullen groeien op het pad naar volwassenheid.
'Mam, heb jij dat nou ook' is een warm en liefdevol boek voor opvoeders, ouders en grootouders en voor iedereen die kinderen een warm hart toedraagt!

Bestellen

Bestel 'Mam, heb jij dat nou ook ?' bij Bol.com € 12,95 Op voorraad. Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
  zoek
Delen op Facebook Delen op Twitter Delen via e-mail Printen Delen op andere sociale netwerken
Zoek je ook goede films? Bezoek Leukomtekijken.