Mama, papa en ik ertussen

-

een boekje over scheiden. Zo leren we er samen mee omgaan.

Auteur: Jill Snijders Barenbrug

Categorie:Kind & Jeugd / Onderwerp: Kind & Jeugd overig 1993
Cover van het boek 'Mama, papa en ik ertussen' van Jill Snijders Barenbrug
Uitgever Brave New Books
Uitgavejaar 731
ISBN139789402103991
TaalNederlands
TypePaperback

Samenvatting

Als pedagogisch medewerker in kinderopvang en jeugdhulpverlening, heb ik veel te maken gehad met de vragen, twijfels en het verdriet van kinderen waarvan de ouders gaan scheiden of al gescheiden zijn.
Ik heb in mijn werk gezocht naar een hulpmiddel om met jongere kinderen dit onderwerp bespreekbaar te maken, maar ik vond zelden iets wat aansloot bij de behoefte van deze doelgroep.

Tevens merkte ik dat eigen emoties en gevoelens het voor ouders veelal een lastige taak maakten om het gesprek met hun kind aan te gaan maar ze wel behoefte voelden om er met hun kind over te praten.

Dit boekje is speciaal bedoeld voor kinderen in de leeftijd van 4-8 om samen met een of beiden ouders en/of opvoeders te lezen en in te vullen.
Het onderscheidt zich omdat u met uw kind aan de hand van herkenbare tekst, leuke, nog in te kleuren plaatjes en vragen een open dialoog kunt hebben over dit soms lastige onderwerp.
Dit boekje is makkelijk om te buigen naar jullie eigen unieke situatie, en krijgt vorm door jullie eigen unieke invulling van jullie eigen unieke verhaal.


Geschikt voor: 0 - 12 jaar

Bestellen

Bestel 'Mama, papa en ik ertussen' bij Bol.com € 10,23 Op voorraad. Voor 21:30 uur besteld, morgen in huis
  zoek
Delen op Facebook Delen op Twitter Delen via e-mail Printen Delen op andere sociale netwerken
Zoek je ook goede films? Bezoek Leukomtekijken.