Manage your boss / druk 1

-

leidinggeven en leiding ontvangen

Auteur: Michiel Spanjer

Categorie:School & Studie / Onderwerp: Bedrijfskunde 938
Cover van het boek 'Manage your boss / druk 1' van Michiel Spanjer
Uitgever Noordhoff Uitgevers B.V.
Uitgavejaar 2010
ISBN139789001783198
TaalNederlands
TypePaperback

Samenvatting

In veel gevallen leer je tijdens je studie vooral hoe leidinggeven theoretisch werkt. Manage your Boss laat je de andere kant van leidinggeven zien nl. op welke wijze jij zelf invloed hebt op het eigen leerproces en het ontwikkelen van leidinggevende vaardigheden. Bij deze uitgave zit de Campuz Creditcard met een persoonlijke toegangscode. Deze code geeft je toegang tot digitale ondersteuning op de website behorend bij het boek.

Het onderwerp Leidinggeven staat in de meeste studieboeken over management en organisatie. Diverse stijlen van leidinggeven passeren de revue. Maar een beginnende professional zal zelden in een leidinggevende functie worden aangesteld. Maar hoe verwerft hij zich dan de competenties van leidinggeven? Het antwoord is verrassend dichtbij: door zijn baas bij zijn leerproces te betrekken!

'Manage your boss' wil zeggen dat de medewerker allerlei initiatieven neemt om de baas van dienst te zijn en daardoor leidinggevende capaciteiten ontwikkelt. De beginnende professional is daarmee niet alleen maar uitvoerend bezig, maar ook sturend naar de leidinggevende. Door deze instelling en de activiteiten die daaruit voortvloeien, draagt de medewerker bij aan de doelen van de leidinggevende, de doelen van de organisatie en de doelen van zichzelf. Daarbij zal het eigen doel - leiding kunnen geven - op de voorgrond staan.

De bijbehorende website biedt extra materiaal en informatie.

Bestellen

Bestel 'Manage your boss / druk 1' bij Bol.com
  zoek
Delen op Facebook Delen op Twitter Delen via e-mail Printen Delen op andere sociale netwerken
Zoek je ook goede films? Bezoek Leukomtekijken.