Management accounting + CD-ROM / druk 1

-
Auteur: Wim Koetzier

Categorie:School & Studie / Onderwerp: Schoolboeken -
Cover van het boek 'Management accounting + CD-ROM / druk 1' van Wim Koetzier
Uitgever Noordhoff Uitgevers B.V.
Uitgavejaar 2001
ISBN139789001476366
TaalNederlands
TypePaperback

Samenvatting

Deze nieuwe methode voor alle relevante hbo-opleidingen laat zien dat Management Accounting vooral een praktische discipline is. Onnodige abstracties en theorieën ontbreken. Met heldere schema´s, cases en praktijkvoorbeelden wordt per onderwerp verwezen naar andere relevante vakgebieden zoals Statistiek, Algemene Economie, Psychologie en Organisatiekunde. De methode sluit perfect aan bij moderne onderwijsontwikkelingen als project- en thematisch onderwijs. Daarnaast zijn er spreadsheettoepassingen toegevoegd aan het boek voor het verder uitwerken van voorbeelden.
De methode bevat drie aparte onderdelen: Kostprijsberekening, Beslissingscalculaties en Planning en controle. Extra verdiepingsstof (voor de AC en BE richtingen) is veelal ondergebracht in aparte hoofdstukken. De onderverdeling maakt het boek zeer geschikt als leermiddel op maat (printing-on-demand).
Het opgavenboek bevat gevarieerde opgaven en cases. Uitwerkingen voor zelfstudie staan in het opgavenboek zelf, de rest in de docentenhandleiding. De handleiding geeft ook aan hoe de methode kan worden ingezet in de verschillende relevante opleidingen, bovendien zijn hierin internetverwijzingen opgenomen.

Bestellen

Bestel 'Management accounting + CD-ROM / druk 1' bij Bol.com
  zoek
Delen op Facebook Delen op Twitter Delen via e-mail Printen Delen op andere sociale netwerken
Zoek je ook goede films? Bezoek Leukomtekijken.