Management en informatie / druk 1

-


Categorie:Computers / Onderwerp: Informatie technologie -
Cover van het boek 'Management en informatie / druk 1'
Uitgever Academic Service Informatica
Uitgavejaar 1999
ISBN9039512809
ISBN139789039512807
TaalNederlands
TypePaperback

Samenvatting

Management en Informatie is een handboek voor de grote groep managers en adviseurs die de inzet van informatie- én communicatietechnologie in de kern een managementvraagstuk vindt in plaats van een technisch vraagstuk. Dit boek helpt hen deze problematiek pluriform en resultaatgericht aan te pakken en op te lossen.

Management en Informatie is evenzeer een studieboek voor hen die willen uitgroeien tot manager of adviseur. Dit boek verschaft hen kennis van en inzicht in het managementvraagstuk van de toepassing van informatie- en communicatietechnologie. Dergelijke kennis en inzicht is een absolute voorwaarde voor de manager en de adviseur van de 21e eeuw.

Management en Informatie behandelt de volledige cyclus van planning, ontwikkeling en beheer van informatiesystemen en -architecturen in haar vele verschijningsvormen. Het onderscheidt zich van Anglo-Amerikaanse boeken door de nadrukkelijke management focus en de daarmee samenhangende rollen van gebruikers en managers.

In Management en Informatie is veel aandacht besteed aan de praktische bruikbaarheid. Per hoofdstuk is een literatuurlijst samengesteld met korte besprekingen van de artikelen en boeken. Tevens is een verklarende begrippenlijst opgenomen. Het boek bevat registers op zowel trefwoord als auteur. Per paragraaf worden leerdoelen vermeld en worden samenvattingen gegeven. Ook is elke paragraaf voorzien van vragen en opgaven. De antwoorden daarop zijn te vinden op de Internet-site van Academic Service (www.academicservice.nl) en kunnen desgewenst worden afgedrukt. De tekst is gelardeerd met veel praktijkvoorbeelden.

Bestellen

Bestel 'Management en informatie / druk 1' bij Bol.com
  zoek
Delen op Facebook Delen op Twitter Delen via e-mail Printen Delen op andere sociale netwerken
Zoek je ook goede films? Bezoek Leukomtekijken.