Managen Doe Je Zo!

-

training managementvaardigheden voor ondernemers en managers.

Auteur: B.J. Coldenhoff

Categorie:Business / Onderwerp: Management 656
Cover van het boek 'Managen Doe Je Zo!' van B.J. Coldenhoff
Uitgevers Bart Coldenhoff, Bart Coldenhoff, Trichis Publishing B.V.
Uitgavejaar 2011
ISBN139789490608217
TaalNederlands
TypeDVD

Samenvatting

Een complete cursus managementvaardigheden bestaande uit 16 trainingsvideos bedoeld voor ondernemers en managers. Ruim 25 jaar ervaring en meer dan 2000 trainingen voor MKB, multinationals, overheid en non-profit organisaties vormen de basis voor deze unieke managementtraining.

De 16 trainingsvideos op twee dvds vormen een handvat voor iedereen die zijn of haar managementvaardigheden spectaculair wil verbeteren. Lastige gesprekken en algemene praktijksituaties die jij als (toekomstig) manager tegen kunt komen, worden op professionele wijze behandeld en gedemonstreerd door middel van presentaties, aangevuld met duidelijke rollenspellen en een nabeschouwing. Op deze manier wordt voor jou als manager exact duidelijk wat er van je verwacht wordt, zonder een dure training te hoeven volgen en in je eigen tijd!

Managen doe je zo!: De complete managementtool die het mogelijk maakt (management)gesprekken en praktijksituaties succesvol te doorlopen. Van de eerste tot de laatste minuut boeiend voor de ondernemer en manager van nu!

Over drs. Bart J. Coldenhoff

Bart heeft veel gewerkt voor het top- en middenmanagement van multinationals, MKB, overheid en non-profitorganisaties. Ook heeft hij veel ervaring in het trainen van Young Professionals en High Potentials. Leidinggeven en ondernemen paste hij veelvuldig toe in zijn eigen bedrijven, die nog altijd succesvol opereren in het vakgebied training en coaching. Met succes coachte en trainde hij bij bedrijven zoals Heineken, Casema, Sanyo, KPN, Staalbankiers, ABN AMRO, Connexxion, Pullman en Bijenkorf.

Zijn stijl is no-nonsense, confronterend, dynamisch, beschouwend, vertrouwelijk en haalt hij het beste naar boven in mensen.

Bestellen

Bestel 'Managen Doe Je Zo!' bij Bol.com
  zoek
Delen op Facebook Delen op Twitter Delen via e-mail Printen Delen op andere sociale netwerken
Zoek je ook goede films? Bezoek Leukomtekijken.