Mandala

-

stralende symbolen voor zelfontplooiing en heling

Auteur: Judith Cornell

Categorie:Religie & Esoterie / Onderwerp: Esoterie 1231
Cover van het boek 'Mandala' van Judith Cornell
Uitgever Altamira-Becht
Uitgavejaar 2003
ISBN9069635933
ISBN139789069635934
TaalNederlands
TypePaperback

Samenvatting

Mandala´s worden in Oosterse culturen al duizenden jaren gebruikt om een verhoogde staat van bewustzijn uit te drukken en genezing van lichaam, geest en ziel te bewerkstelligen. In het Westen introduceerde Carl G. Jung mandala´s als hulpmiddel bij psychische hulpverlening en om de diepe bron van kennis van ons onbewuste toegankelijk te maken.
In Mandala heeft Judith Cornell inspirerende meditaties, uitbundig gekleurde illustraties en eenvoudig na te volgen tekentechnieken bijeengebracht, met als doel:
* de latent aanwezige genezende krachten van de geest te activeren teneinde de weg vrij te maken voor een uitstekende gezondheid;
* je creativiteit volledig te ontplooien, waardoor relaties versterkt kunnen worden;
* je onbewuste krachten en meditatie op te voeren.

Vanuit haar ruime ervaring met het stimuleren van mensen om hun aangeboren talenten te ontwikkelen, presenteert Judith Cornell de mandala als een krachtig `doe-het-zelf´-middel met betrekking tot welbevinden en zelfontplooiing. In haar methode verenigt zij Oost en West, door mandala´s te combineren met theorieën uit de kwantumfysica, meditatieve yoga en relatiepsychologie. Cornell is adjunct-professor aan het California Institute of Integral Studies, vakgroep Oost/West-psychologie, een internationaal gewaardeerd spreker en onderzoeker. Ze werd geboren in New York, maar woont nu in Noord-California. Vorig jaar verscheen van haar bij Altamira-Becht de biografie Amma.

Bestellen

Bestel 'Mandala' bij Bol.com
  zoek
Delen op Facebook Delen op Twitter Delen via e-mail Printen Delen op andere sociale netwerken
Zoek je ook goede films? Bezoek Leukomtekijken.