Mandala's inkleuren

-

en het stiltecentrum in jezelf ontdekken

Auteur: M. Klooster

Categorie:Religie & Esoterie / Onderwerp: Esoterie -
Cover van het boek 'Mandala's inkleuren' van M. Klooster
Uitgever Uitgeverij Akasha
Uitgavejaar 2005
ISBN9077247416
ISBN139789077247419
TaalNederlands
TypePaperback

Samenvatting

Steeds meer mensen raken enthousiast over het tekenen en inkleuren van mandala's. Behalve dat het erg leuk is om te doen, is het ook zeer ontspannend en rustgevend. Het is heerlijk om met hart en ziel ergens op een rustig plekje in je huis te gaan zitten kleuren. Op een eenzame of droevige dag kun je al kleurend bij je gelukkig makende innerlijke stiltecentrum komen. Zelfs een verregende zomervakantie kan zo nog kleur en warmte krijgen. Het is de geconcentreerde aandacht waarmee je dit fijne bezinnend creatieve werk doet dat zo'n weldaad is voor lichaam en geest. Je hebt er alleen dit boek voor nodig en kleurpotloden of viltstiften van goede kwaliteit.

Het boek bevat meer dan vijftig in te kleuren mandala's waarvan er zestien ter inspiratie als voorbeeld in kleur zijn uitgewerkt.


Marianne Klooster heeft jarenlang ervaring opgedaan met het tekenen en ontwerpen van mandala's. Haar kunstzinnig creatieve aanleg ontwikkelde ze al op de pedagogische academie onder leiding van de Haagse kunstenaar Willem Schenk. Naast het ontwerpen van mandala's legt ze zich ook toe op het tekenen en kleuren van illustraties. Ook schreef zij 'Het Grote Mandalakleurboek'.

Bestellen

Bestel 'Mandala's inkleuren' bij Bol.com € 18,9 Vandaag besteld, dinsdag in huis
  zoek
Delen op Facebook Delen op Twitter Delen via e-mail Printen Delen op andere sociale netwerken
Zoek je ook goede films? Bezoek Leukomtekijken.