Mandala's voor kinderen

-

al kleurend tot rust komen

Auteur: W. Hund

Categorie:Religie & Esoterie / Onderwerp: Esoterie -
Cover van het boek 'Mandala's voor kinderen' van W. Hund
Uitgever Panta Rhei
Uitgavejaar 2014
ISBN139789088401008
TaalNederlands
TypePaperback

Samenvatting

Dit boek is een nieuwe editie van onze eerste uitgave in de reeks Mandala's voor kinderen, waarmee kinderen van 4 - 12 jaar al kleurend tot rust kunnen komen. Het boek bevat 50 verschillende zwart/wit mandala's die door docenten of ouders kunnen worden gekopieerd, waarna zij door de kinderen worden ingekleurd.
In een praktische inleiding voor de docent wordt uitgelegd hoe deze activiteit het beste op een pedagogisch verantwoorde manier gebruikt kan worden.

Natuurlijk zijn deze mandala's geen therapeutisch wondermiddel tegen agressiviteit en ordeproblemen in de klas. Maar wie eenmaal ontdekt heeft hoe een rumoerige, onhandelbare klas in zeer korte tijd tot rust komt, zal deze meditatieve activiteit graag als een vast onderdeel in het lesprogramma opnemen.

Het inkleuren van deze mandala's doet een beroep op de creatieve fantasie van alle kinderen, en heeft een haast 'magische' uitwerking op ongedurige kinderen, en op kinderen met concentratieproblemen. Ook het zelf tekenen van mandala's wordt besproken.

Bestellen

Bestel 'Mandala's voor kinderen' bij Bol.com € 9,95 Op voorraad. Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
  zoek
Delen op Facebook Delen op Twitter Delen via e-mail Printen Delen op andere sociale netwerken
Zoek je ook goede films? Bezoek Leukomtekijken.