Merian Live / Sardinie ed 2007

-
Auteur: F. von Bulow

Categorie:Reizen & Talen / Onderwerp: Reisgidsen 14
Cover van het boek 'Merian Live / Sardinie ed 2007' van F. von Bulow
Uitgevers Deltas Centrale uitgeverij, ZNU
Uitgavejaar 1998
ISBN9024366062
ISBN139789024366064
TaalNederlands
TypePaperback

Samenvatting

ardinië is uniek, schreef D.H. Lawrence. Inderdaad, een eiland om nooit te vergeten. Geniet er van woeste bergen, prachtige zandstranden én... véé1 zon!

De aankomst... een heerlijke bele venis! Nergens anders ervaart u die zo intensief als wanneer het vliegtuig boven het eiland de laatste bocht voor de eigenlijke landing maakt en u uit het raampje de turkooisblauwe zee ziet. En niet te vergeten de witte zeiljachten en motorboten die glanzen als paarlemoer. U ziet de roze flamingo's uitrusten in de lagunen rond de kuststad Cagliari. Zodra de eerste huizen opdoemen, sommige bontgekleurd als legohuisjes, andere bruin als klei, weet u dat u over enkele minuten op

Sardische bodem staat en heeft Cagliari, volgens velen de vriendelijkste hoofdstad ter wereld, u in haar macht.
Warme, zachte, Sardische lucht, zo anders dan die in Italië. En dat geldt ook voor de bewoners. Ze zijn er trots op eilander te zijn (altijd weer fascinerend om mee te maken), ongelofelijk gastvrij, opgewekt en tegelijk afstandelijk. Zelfs in de gonzende toeristenoorden, waar in juli en augustus veel pretzoekers uit Engeland, Italië en Duitsland heen gaan, stralen de Sarden blijheid uit.

Bestellen

Bestel 'Merian Live / Sardinie ed 2007' bij Bol.com
  zoek
Delen op Facebook Delen op Twitter Delen via e-mail Printen Delen op andere sociale netwerken
Zoek je ook goede films? Bezoek Leukomtekijken.