Merian live / Vietman ed 2007

-
Auteur: Kiki Baron

Categorie:Reizen & Talen / Onderwerp: Reisgidsen 77
Cover van het boek 'Merian live / Vietman ed 2007' van Kiki Baron
Uitgever Deltas Centrale uitgeverij
Uitgavejaar 2000
ISBN9024372933
ISBN139789024372935
TaalNederlands
TypePaperback

Samenvatting

e toekomst is begonnen, maar de herinnering leeft nog. Het naoorlogse tijdperk is ten einde, communisme en markteconomie bestaan naast elkaar.

Misschien overkomt u hetzelfde: pas als u erop terugkijkt vallen de belevenissen in Vietnam als mozaïeksteentjes op hun plaats. De beeldenstroom is zo groot dat hij tijdens de reis nauwelijks te bevatten is.
Groene rijstvelden waar de vrouwen onder kegelvormige hoeden voorovergebogen in het gras staan. Watertjes, stroompjes, kanalen, meren, vijvers en baaien met bontgekleurde visserskotters, ranke sampans en ronde boten die lijken op gevlochten manden. Rotsen in de zee - als

reusachtige suikerbroden - verstilde berglandschappen, palmrijke stranden, fruittuinen en groenteterrassen. Hutjes met daken van golfplaat of palmbladeren, bizarre huizen met een moderne architectuur.
Door de steden raast een onophoudelijke stroom aan fietsen en bromfietsen, leuke r-neisjes met lang zwart haar die gekleed in witte gewaden en met een kaarsrechte rug hun stalen ros door het verkeer manoeuvreren, cyclo's, zo volgepakt met een zevenkoppige familie of met sta-

Bestellen

Bestel 'Merian live / Vietman ed 2007' bij Bol.com
  zoek
Delen op Facebook Delen op Twitter Delen via e-mail Printen Delen op andere sociale netwerken
Zoek je ook goede films? Bezoek Leukomtekijken.