Minibijbel Japanse Keuken

-

Een Tijdloze Keuken: Tradities, Technieken, Ingredienten En Recepten

Originele titel: Japanese Food And Cooking
Auteur: Emi Kazuko

Categorie:Eten & Koken / Onderwerp: Internationaal koken 285
Cover van het boek 'Minibijbel Japanse Keuken' van Emi Kazuko
Uitgever Veltman Uitgevers B.V.
Uitgavejaar 2012
ISBN139789048306169
TaalNederlands
TypeHardcover

Samenvatting

Traditionele gerechten uit de Japanse keuken. Ontdek de filosofie en achtergrond van de Japanse kookkunst en presentatie van gerechten. Maak kennis met nieuwe ingrediƫnten, bereidingswijzen en keukengerei. Geniet met deze klassieke en regionale recepten van de eenvoud en verfijning die zo kenmerkend zijn voor de Japanse keuken.

Dit boek maakt deel uit van een speciale serie Minibijbels en is eerder verschenen onder de titel De Japanse keuken, ISBN 9789059200326.

Bestellen

Bestel 'Minibijbel Japanse Keuken' bij Bol.com € 10 Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, dinsdag in huis
  zoek
Delen op Facebook Delen op Twitter Delen via e-mail Printen Delen op andere sociale netwerken
Zoek je ook goede films? Bezoek Leukomtekijken.