.NET Framework Gids

-
Auteurs: Thuan Thai, T. Thai

Categorie:Computers / Onderwerp: Programmeren -
Cover van het boek '.NET Framework Gids' van Thuan Thai en T. Thai
Uitgever Academic Service
Uitgavejaar 2002
ISBN9039519536
ISBN139789039519530
TaalNederlands
TypePaperback

Samenvatting

Deze .NET Framework Gids is een beknopte maar nauwkeurige gids waarin alles is opgenomen wat u weten moet voor het maken van internet- en serverapplicaties met .NET Framework. Deze gids is gebaseerd op de tweede editie van het oorspronkelijke Engelstalige boek en behandelt de meest actuele versie van .NET Framework. Alle overbodige franje en hype is weggelaten. Wat overbleef is een heldere en praktische handleiding die u op weg helpt bij het werken met deze nieuwe technologie.

De volgende onderwerpen komen aan de orde in deze .NET Framework Gids:

- Een inleiding in de architectuur van .NET en in de Common Language Runtime
- Een overzicht van het programmeren in elk van de beschikbare .NET-talen: C#, VB.NET en Managed C++, met voorbeelden.
- Een hoofdstuk over het maken van en werken met .NET-componenten, met handige code-voorbeelden in verschillende programmeertalen en een uitleg van de Common Language Specification (CLS) en Intermediate Language (IL).
- Een heldere uitleg van ADO.NET en de integratie ervan met XML en een overzicht van de meest gebruikte .NET XML-classes en diverse programmeervoorbeelden.
- Hoofdstukken gewijd aan webservices, Web Forms en Windows Forms met voorbeelden en besprekingen van onder andere SOAP en ASP.NET

Appendices met handige verwijzingen, waaronder een lijst van .NET-talen van Microsoft en andere leveranciers, een overzicht van veelgebruikte afkortingen, een lijst met datatypen en informatie over hun gebruik, en aanwijzingen waar u nuttige utilities kunt vinden en hoe u ze moet gebruiken.

Ontwikkelaars die op dit moment nog met VB, C/C++, Java of een andere taal werken, beschikken met .NET Framework Gids over een uitstekende introductie in de grondslagen van het gebruik van .NET Framework en over een handig naslagwerk voor veelgebruikte functies.

Bestellen

Bestel '.NET Framework Gids' bij Bol.com
  zoek
Delen op Facebook Delen op Twitter Delen via e-mail Printen Delen op andere sociale netwerken
Zoek je ook goede films? Bezoek Leukomtekijken.