Olijfolie

-
Auteur: Manfred Meeuwig

Categorie:Eten & Koken / Onderwerp: Kookboeken -
Cover van het boek 'Olijfolie' van Manfred Meeuwig
Uitgever The House of Books
Uitgavejaar 2001
ISBN904430349X
ISBN139789044303490
TaalNederlands
TypeHardcover

Samenvatting

Olijfolie is een steeds vaker toegepast ingrediƫnt in de Nederlandse keuken. Niet alleen omdat het een zeer gezonde oliesoort is, maar het is ook bijzonder rijk aan smaak. Maar hoe hou je extra vergine, koudgeperst en al die andere varianten uit elkaar? Hoe weet je wat goede en slechte olijfolie is? Welk type is het meest geschikt voor welke toepassing? En hoe worden de verschillende denominaties eigenlijk geproduceerd? In deze kleine olijfoliebijbel vertelt Manfred Meeuwig, eigenaar van een gespecialiseerde olijfoliezaak in Amsterdam, alles wat je over olijfolie moet weten.

Bestellen

Bestel 'Olijfolie' bij Bol.com
  zoek
Delen op Facebook Delen op Twitter Delen via e-mail Printen Delen op andere sociale netwerken
Zoek je ook goede films? Bezoek Leukomtekijken.