Olijven, ansjovis en kappertjes

-
Auteur: Georgeanne Brennan

Categorie:Eten & Koken / Onderwerp: Kookboeken -
Cover van het boek 'Olijven, ansjovis en kappertjes' van Georgeanne Brennan
Uitgevers Tirion, Tirion Culinair
Uitgavejaar 2002
ISBN9043903558
ISBN139789043903554
TaalNederlands
TypeHardcover

Samenvatting

Georgeanne Brennan, die al veel bekroonde kookboeken op haar naam heeft staan, onthult het geheim van de mediterrane kookstijl: gebruik verse ingrediënten, voeg hieraan gewoon een paar olijven, kappertjes of ansjovisfilets toe en in een oogwenk waant u zich in het gouden heuvellandschap van Italië of aan de zonovergoten kust van Griekenland. Of u nu kiest voor klassieke Caponata, Puttanescasaus of gevulde zeebaars met kappertjes en venkel: olijven, ansjovis en kappertjes vervolmaken de smaak van talloze gerechten.

Bestellen

Bestel 'Olijven, ansjovis en kappertjes' bij Bol.com
  zoek
Delen op Facebook Delen op Twitter Delen via e-mail Printen Delen op andere sociale netwerken
Zoek je ook goede films? Bezoek Leukomtekijken.