Puur Zeeland

-

de Zeeuwse keuken

Auteurs: Sergio Herman, Q. Lange

Categorie:Eten & Koken / Onderwerp: Internationaal koken 138
Cover van het boek 'Puur Zeeland' van Sergio Herman en Q. Lange
Uitgever Terra
Uitgavejaar 2009
ISBN139789089890603
TaalNederlands
TypeHardcover

Samenvatting

- Recepten met Zeeuwse producten van driesterrenkok Sergio Herman
- De mooiste Zeeuwse producten op een rij: van oester tot zeekraal, van mossel tot moerbij.
- 40 recepten van driesterrenchef Sergio Herman met regionale ingrediƫnten en seizoensproducten.
- De recepten zijn bijzonder en tegelijk goed maakbaar voor de thuiskok.
- Veel informatie over 'culinair' Zeeland: Waarom Oosterscheldekreeft? Hoe pluk ik zelf zeekraal? En natuurlijk 'Welke Zeeuwse wijn past het best bij een goede oester?'
- De opzet van het boek leidt de lezer langs de landschappen van Zeeland: van de kust tot de kwelders en van de polders tot de gaarden.
- Het Zeeuwse land is sfeervol gefotografeerd door Kris Vlegels, die ook de culinaire fotografie heeft gedaan.

Bestellen

Bestel 'Puur Zeeland' bij Bol.com
  zoek
Delen op Facebook Delen op Twitter Delen via e-mail Printen Delen op andere sociale netwerken
Zoek je ook goede films? Bezoek Leukomtekijken.