Puurst

-

Jonnie En Therese Boer

Auteur: Jonnie Boer

Categorie:Eten & Koken / Onderwerp: Bekende koks 16
Cover van het boek 'Puurst' van Jonnie Boer
Uitgever Komma
Uitgavejaar 2012
ISBN139789081804233
TaalNederlands
TypeHardcover

Samenvatting

PUURST gaat over smaak en (r)evolutie. In tekst en beeld wil Jonnie laten zien hoe rijk Nederland is op culinair gebied. Aan de hand van hand van zijn recepten door de jaren heen bespreekt hij de (r)evolutie van de (en zijn eigen) smaak. In zijn 400 pagina’s tellende magnum opus – met meer dan 200 recepten – gaat Jonnie in gesprek met smaakprofessor Peter Klosse over de verschillende smaken, laat hij zijn leveranciers aan het woord en neemt Thérèse – samen met Jan van Lissum – de lezer aan de hand mee om de verschillende smaken van wijn te proeven en beleven.


Ook laat Jonnie ‘zijn kruiden’ niet onbesproken, hij steekt het klassieke herbarium in een eigentijds (koks)jasje. Ronald Giphart zet ruim 50 recepten om in culinair proza. De fotografie maakt PUURST ook extra bijzonder: Jan Bartelsman, röntgenfoto’s, 3-D-foto’s en onderwaterfotografie.

 Jonnie en Thérèse: "Ons meest pure en bijzondere boek ooit. De trilogie is compleet".

Bestellen

Bestel 'Puurst' bij Bol.com € 75 Vandaag besteld, dinsdag in huis
  zoek
Delen op Facebook Delen op Twitter Delen via e-mail Printen Delen op andere sociale netwerken
Zoek je ook goede films? Bezoek Leukomtekijken.