Rapporteren en Analyseren met MS Excel

-
Auteur: .

Categorie:Computers / Onderwerp: Computers overig 62
Cover van het boek 'Rapporteren en Analyseren met MS Excel' van  .
Uitgevers Broekhuis Publishing, Mainpress
Uitgavejaar 2008
ISBN9088620377
ISBN139789088620379
TaalNederlands
TypePaperback

Samenvatting

Het cursusboek Rapporteren en Analyseren met MS Excel is beknopt en overzichtelijk, waardoor het zeer geschikt is voor zelfstudie. Stap voor stap worden de diverse onderwerpen behandeld. Zo leert u met het cursusboek Rapporteren en Analyseren met MS Excel eenvoudig te werken met gegevenslijsten en draaitabellen, gebruik te maken van geavanceerde formules en functies en neemt u kennis van handige toetscombinaties. Dankzij de vele praktische oefeningen, die gratis en onbeperkt zijn te downloaden via Internet, en de talrijke afbeeldingen kunt u deze vaardigheden op ontspannen wijze eigen maken.
Het MS Excel–pakket kent vele verborgen tips & trucs die een wereld van gemak aan u biedt wanneer u ze heeft geleerd met het cursusboek.
Broekhuis is een welbekend en gewaardeerd Training Instituut, dat cursusboeken heeft ontwikkeld gebaseerd op jarenlange ervaring. Profiteer van deze expertise en maak gebruik van de heldere en gestructureerde uitleg, waarbij leesbaarheid en gebruiksgemak voorop staan.

Bestellen

Bestel 'Rapporteren en Analyseren met MS Excel' bij Bol.com € 28,75 4-8 werkdagen
  zoek
Delen op Facebook Delen op Twitter Delen via e-mail Printen Delen op andere sociale netwerken
Zoek je ook goede films? Bezoek Leukomtekijken.