Rauwkost-, kiemen- en kruidengids

-

eenvoudige slaatjes, lekker ongewoon, maar ongewoon lekker / gerechten met gekiemde zaden een scheuten / kruidenweetjes

Auteur: Roos van Hoof

Categorie:Eten & Koken / Onderwerp: Apparatuur 67
Cover van het boek 'Rauwkost-, kiemen- en kruidengids' van Roos van Hoof
Uitgever Brouwland bvba
Uitgavejaar 2013
ISBN139789081739498
TaalNederlands
TypePaperback

Samenvatting

De "Rauwkost-, kiemen- en kruidengids" is een uitgebreide bron van informatie over rauwkost, kiemende zaden en kruiden en bevat talrijke recepten om uw maaltijden een eigen karakter te geven!
Rauwkost bevat essentiƫle voedingsstoffen en een rijkdom aan noodzakelijke spoorelementen. Bovendien is rauwkost meestal erg vezelrijk.
Kiemende zaden zijn hoogwaardige voeding en een welkom voedingssupplement in de winter. In dit boek wordt de precieze werkwijze van het kiemen toegelicht.
Kruiden brengen kleur, geur en variatie in de dagelijkse keuken en verhogen ook dikwijls de verteerbaarheid van de gerechten.

Bestellen

Bestel 'Rauwkost-, kiemen- en kruidengids' bij Bol.com € 19,95 Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, dinsdag in huis
  zoek
Delen op Facebook Delen op Twitter Delen via e-mail Printen Delen op andere sociale netwerken
Zoek je ook goede films? Bezoek Leukomtekijken.